11 & 12 oktober 2017

Workshops

Ieder jaar geven wij onze deelnemers tijdens de Netwerkdagen een platform voor het geven van workshops. Goede workshops zijn niet alleen fun, maar ook nog eens ontzettend leerzaam. Mensen leren namelijk nog altijd het beste door te doen. Juist het feit dat mensen in een workshop actief deelnemen in plaats van passief te luisteren, verhoogd het (leer) effect enorm.

De workshop is bij voorbaat een plek om geïnspireerd te raken door andere deelnemers. De prettige omgeving van een workshop kan een uitermate sterke boost geven aan de creativiteit. Vaak winnen workshops nog meer aan kracht door de aanwezigheid van deelnemers uit de verschillende organisatieonderdelen. Vandaar ook onze keuze voor dit platform. 
Workshops editie 2016:
Workshop
: Hoe haal je zakelijk rendement uit social media?

Verzorgd door: Social Media Hulp

Woensdag 19 en donderdag 20 oktober van 15.45 - 16.15 uur 

Een gemiddelde Facebook gebruiker „liked” bijvoorbeeld ruim 80 (bedrijfs)pagina’s en is gemiddeld 6 uur per week ingelogd! Daar moet u als bedrijf bij zijn. Het is namelijk niet meer de vraag óf u met uw bedrijf gebruik moet maken van social media maar hoe goed u er gebruik van maakt. Maar welke sociale netwerken zijn op dit moment hot, en welk not? Hoe moet u zich online profileren, hoe schrijft u goede content en hoe genereerd u een sterke online fanbase? Deze vragen en meer komen tijdens de Social Media Seminar aan bod.

Workshop: Wat kost een medewerker?

Woensdag 19 oktober  van 14.45 - 15.15 uur en donderdag 20 oktober van 15.15 tot 15.45 

Verzorgd door: Paystaff HRM


Het belang van de beheersing van de totale HR-kosten en risico’s wordt steeds groter. Mede door de voortdurend veranderende wetgeving wordt dit steeds complexer. Deze workshop geeft u op eenvoudige wijze zicht én grip op uw personeelskosten.


Workshop: Hoe haal je meer uit je website?

Woensdag 19 oktober 15.15 tot 15.45 en donderdag 20 oktober van 14.45 - 15.15 uur 

Verzorgd door: Custom Media

Je hebt websites, en je hebt websites. Geeft jouw website je organisatie iets terug? Een website is namelijk meer dan een visitekaartje. Het is merk, beleving, interactie, leads, content, Analytics, conversie, optimalisatie, vindbaarheid et cetera! Het gaat verder. Het netwerk rondom je website. Online advertising, blogs, flyercampagnes, nieuwsbrief, Facebook. Online strateeg Tjitte Hogeterp neemt je mee in dit landschap rondom je website en laat je zien hoe je dit kunt inrichten.

Interactieve workshop: Petje op Petje af quiz 

Donderdagavond van 19.30 tot 20.00 uur 

Verzorgd door: De Haan Advocaten en Notarissen

Aan de hand van een aantal interessante juridische stellingen organiseert De Haan Advocaten & Notarissen een interactieve workshop in de vorm van een quiz "petje op petje af". 

Workshop buiten de locatie (de zijkant van de hal): PaardenSpiegelen door Luuk Wink


19 oktober: 15.00 - 15.30 uur ( kennismaken met PaardenSpiegelen) en van 17.00 -17.30 uur ( Leiders voor Leiders)
20 oktober: 15.00 - 15.30 uur ( kennismaken met PaardenSpiegelen) en van 17.00 -17.30 uur ( Leiders voor Leiders)


Voor alle uitleg over deze leuke en interessante workshop klikt u hierInteresse voor één van de workshops meld u zich dan aan bij de stand, of geef uw aanmelding door op info@mimicry.nl