11 & 12 oktober 2017

Standhoudersinfo

Netwerkdagen Flevoland
Netwerken is dé manier om contacten met bestaande relaties te onderhouden, nieuwe contacten op te doen en opdrachten binnen te halen. Bedrijven kunnen op diverse manieren netwerken, maar wat is er beter dan een netwerk evenement te organiseren waarbij de bedrijven in twee dagen volop contacten kunnen leggen en de kans krijgen om hun product of dienst onder de aandacht van de potentiële klanten te brengen?

Wij bieden een locatie met diverse presentatiemogelijkheden voor bedrijven.

De Netwerkdagen Flevoland vinden plaats op:
  • Woensdag 11 oktober 2017 van 14.00-21.00 uur
  • Donderdag 12 oktober 2017 van 14.00-21.00 uur

Locatie
Bosbadhal Sporthal in Emmeloord biedt bedrijven alle kansen en mogelijkheden om het netwerk optimaal te vergroten. In de zaal kunnen bedrijven zich op een passende wijze profileren. 

De recente plattegrond van de grote zaal staat hieronder voor u afgebeeld


Grote hal:


Traditionele standbouw
Op minimaal 6 m2 kunnen bedrijven producten ten toon stellen aan de bestaande relaties of aan de nieuwe klanten. Voor 6 m2 vloeroppervlak incl. tapijttegels vragen wij € 485,- excl. btw. Een Easy Stand Unit behoort ook tot de mogelijkheden. De kosten voor een complete stand bedragen € 660,00 excl. btw. Meer informatie over bijvoorbeeld verhuur standinrichting is te vinden op de pagina downloads.
Luimes Audio Visuele Ondersteuning

Wanneer u als standhouder net wat meer wilt opvallen, dan zit u goed bij onze partner Luimes AV. Dé specialist in audiovisuele ondersteuning bij bedrijfsevenementen, presentaties en beurzen. Het in Emmeloord gevestigde bedrijf heeft tal van oplossingen waarmee uw stand extra opvalt zoals (LED)verlichting, LED monitoren en geluidsystemen  Zo levert Luimes ook de aluminium Truss Systemen. Voor meer informatie en prijzen klik dan op de deze link

Buitenterrein
Buitenpresentaties – Is de presentatie te groot voor de zaal of toont het zich buiten beter, dat is het buitenterrein geschikt op het product onder de aandacht te brengen. Voor een buitenpresentatie berekenen wij € 25,- per m2 excl. btw.

Voordelen deelname
Voordelen voor de deelname aan de Netwerkdagen Flevoland zijn onder andere:
  • Bedrijven kunnen eenvoudig uw netwerk vergroten
  • Bedrijven kunnen het bedrijf sterk profileren
  • Deelnemers zijn elkaars ambassadeurs, er wordt naar elkaar door verwezen
  • Bedrijven kunnen optimaal gebruik maken van de voorzieningen van de locatie
  • Bedrijven kunnen de bestaande relaties uitnodigingen en nieuwe relaties ontmoeten
  • De informele sfeer draagt positief bij aan het uitvoeren van de netwerkactiviteiten


Volg ons ook op Twitter.