11 & 12 oktober 2017

Downloads

Downloads
Onderstaande bestanden kunt u downloaden:

Impressie beurs 2016


Verhuur standinrichting zoals u dat wil


Heeft u uw stand al klaar maar twijfelt u nog over de inrichting? Ook dan kunnen wij u helpen. Met een collectie aan stoelen, tafels, barkrukken of statafels kunt u een passende invulling geven aan de inrichting van uw stand. Voor meer informatie kunt u contact zoeken met de organisatie van Mimicry Expo. Klik op deze link voor meer informatie.

Audio Visuele Ondersteuning van Luimes AV
Wanneer u als standhouder net wat meer wilt opvallen, dan zit u goed bij onze partner Luimes AV. Dé specialist in audiovisuele ondersteuning bij bedrijfsevenementen, presentaties en beurzen. Het in Emmeloord gevestigde bedrijf heeft tal van oplossingen waarmee uw stand extra opvalt zoals (LED)verlichting, LED monitoren en geluidsystemen. Zo levert Luimes ook de aluminium Truss Systemen. Klik voor informatie en prijzen op deze linkCatering via Slump Catering:

Net als vorig jaar verzorgt Slump Catering & Events de catering. De ervaringen van vorig jaar zijn meegenomen zodat dit jaar nog meer ingespeeld kan worden op de wensen van de deelnemers, bezoekers en organisatie. Wanneer u gebruik wilt maken van de diensten van Slump kunt u hier terecht voor de actuele prijslijst. U kunt uw wensen doorgeven via event@welkombijslump.nl