11 & 12 oktober 2017

Deelnemers aan het woord


PITCHWEDSTRIJD

Verhalen maken, het is onze tweede natuur geworden… We bedenken ze voor jou en vangen ze, gewapend met onze camera’s, inmiddels voor de meest uiteenlopende bedrijven in binnen- en buitenland. Ons handelsmerk is dat we, met de mouwen opgestroopt, altijd voor de hoogste kwaliteit gaan. Dat geldt voor het concept, de registratie, maar ook zeker voor de edit en de nabewerking van onze video’s. Waar anderen links gaan, slaan wij rechts af. Authentiek zijn, dat is waar het bij omdraait. Wij zijn Cinema43.

Van Egmond Bouw

Met Van Egmond Bouw bv nemen wij reeds een aantal jaren deel aan de Flevo Netwerkdagen. Toch wel het netwerkevenement van de Noordoostpolder. Wij hebben de ambitie om met onze bedrijven breed zichtbaar te zijn in de regio Zwolle, daar past dit evenement perfect in.

Van Egmond Bouw bv is ons bouwbedrijf binnen de WEEVER groep in de Noordoostpolder. De netwerkdagen zijn altijd een goed moment om onze klanten te ontmoeten en bij te praten. Iedere lokale economie is gebaat bij een sterk economisch netwerk, dat maakt dit evenement van groot belang. We hopen op een goede opkomst.

Kijken we terug naar het bouwjaar sinds de vorige netwerkdagen, was het een goed jaar. We hebben een aantal prachtige projecten in de Noordoostpolder mogen realiseren. Zo hebben we twee prachtige bewaarplaatsen mogen bouwen voor Van der Linde en familie de Groene, Basisschool” De Regenboog” in Ens mogen renoveren, de winkel en appartementen van dhr. Nooteboom in Emmeloord mogen verbouwen en hebben we tal van andere leuke projecten gebouwd. Het hoogtepunt was toch wel het in 20 weken realiseren van 148 migrantenwoningen in Swifterbant. Nu zijn we met het 2e project in Luttelgeest bezig. We zijn Level One erg dankbaar voor het gestelde vertrouwen in ons bedrijf. Op dit moment zijn we de Rabobank in Emmeloord aan het afronden en zijn we bezig bij de Rabobank in Urk.Mijn dank gaat uit naar de opdrachtgevers, ons team en onze compagnon Ko van Egmond. Wiebren de Boer en Ko van Egmond heten u graag welkom op onze stand 414. Fijne netwerkdagen gewenst!

Met vriendelijke groet,
Jelle Weever.


Flevopack is een jong en dynamisch bedrijf met korte lijnen.

Klantvriendelijkheid en samenwerking zijn twee kerneigenschappen die het bedrijf typeren. Ons bedrijf biedt uitstekende service en kwalitatieve goede producten, wij vinden het belangrijk dat uw goederen veilig getransporeerd kunnen worden.

Flevopack is opgericht door Louw en Meindert Kapitein, beiden hebben jarenlange ervaring in de pallet en transportbranche en daardoor veel kennis en kunde verzameld op gebied van verpakkingen en transportoplossingen.


Pallets-Transport-Verpakking is onze core business

www.flevopallets.nl www.flevopack.nl

“CAZ veiligheid uit Bant ook deelnemer aan de Flevoland Netwerkdagen!”

We zijn trots om ons te mogen presenteren tijdens de Netwerkdagen van Flevoland, midden in het hart van onze doelgroep. CAZ veiligheid is dé totaalleverancier op het gebied van beveiliging. Wij zijn veelal actief in de Noordoostpolder voor het MKB, de agrarische sector en particulieren. Helaas komt het regelmatig voor dat indringers het op uw eigendommen hebben voorzien.

Wij kunnen ervoor zorgen dat u de juiste preventiemaatregelen treft. Elke situatie is weer anders, dus een goed en vakkundig advies is belangrijk! Onze aanpak kenmerkt zich bovenal door persoonlijke aandacht. De installatie en configuratie van het systeem wordt ook door ons verzorgd.

Bezoek onze stand 276 en laat u aangenaam verrassen door de mogelijkheden die we kunnen bieden en vertrouw op het deskundig advies van CAZ veiligheid, uw partner in beveiligingsoplossingen. Tot ziens op 11 & 12 oktober!


‘DE BEURSVLOER’ KOMT NAAR DE NETWERKDAGEN FLEVOLAND 2017

In de Noordoostpolder kent men al een aantal jaren een mooi initiatief genaamd ‘De Beursvloer’. Maatschappelijke organisaties presenteren er hun projecten aan bedrijven, organisaties en overheidsinstellingen. En deze onderzoeken of er in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen ‘een match’ te maken valt. Dit mooie – jaarlijkse- initiatief verhuist nu naar de Netwerkdagen Flevoland. De maatschappelijke organisaties die een match zoeken, presenteren zich achter de entree van de Bosbadhal, in de doorloop naar de beursvloer. In het workshopprogramma dat elk jaar tijdens de beurs plaatsvindt, zal ook aandacht worden besteedt aan het thema

Bekijk hier de promofilm van De Beursvloer


‘Maatschappelijk verantwoord ondernemen’.

Tijdens de netwerkborrel na afloop van de 1e beursdag zal worden bekend gemaakt hoeveel matches er al zijn gemaakt gedurende die dag.
WERK & MANTELZORG BUZZ ON TOUR


Heeft u medewerkers in dienst die ook mantelzorger zijn?
Eén op de zes werknemers combineert werk met langdurige zorg voor een naaste. De grootste groep mantelzorgers is tussen de 45 en 65 jaar. Bijna de helft geeft aan het zwaar te vinden om hun baan met zorgtaken te combineren.

Gevolg voor de medewerker:
stress, verzuim, uitval. Gevolg voor u: hoge kosten door verminderde productiviteit en vervanging in geval van ziekteverzuim.

Waar vindt u oplossingen?
Bijvoorbeeld biedt de overheid een regeling voor langdurend zorgverlof (Wet Aanpassing Arbeidsduur) waarbij werktaken bijgesteld kunnen worden.

Programma 12 oktober Werk&Mantelzorg Buzz on tour

14.00u
Ontvangst met koffie en iets lekkers door de gemeente Noordoostpolder.

14.15u
Tafelgesprek in de Buzz: ‘Werk en Mantelzorg, mijn zorg? ’ met werkende mantelzorgers, HRM afdeling, Rabobank, ambassadeurs van Werk&Mantelzorg en wethouder Hennie Bogaards-Simonse.

15.15u
Speeddates tussen werkgevers en werkende mantelzorgers over een goede match tussen werk en zorg.

16.00u
De Buzz rijdt naar de volgende halte, maar Steunpunt Mantelzorg Carrefour blijft om
met u na te praten, informatie te verstrekken en ervaringen uit te wisselen!

Kunt u er niet bij zijn, maar wenst u wel ondersteuning bij dit belangrijke, actuele thema? Het
Steunpunt Mantelzorg helpt u en uw medewerkers graag verder!


Stichting Carrefour Steunpunt Mantelzorg
Harmen Visserplein 6 Emmeloord
E mantelzorg@carrefour.nu
T (0527) 630000
I www.carrefour.nuROC Friese Poort

Wat kunnen wij voor je (organisatie) betekenen?

ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen is de opleider voor volwassenen.

Beschikken je medewerkers over voldoende kennis en vaardigheden om de bedrijfsdoelstellingen te realiseren?

Je medewerkers kunnen bij ons in diverse richtingen (versnelde) mbo-opleidingen, branche-erkende avondopleidingen, cursussen of trainingen op maat volgen. We stemmen trajecten af op het niveau en mogelijkheden van de medewerkers en naast verplichte leerstof is er ruimte voor branche-/bedrijfsspecifieke wensen. Onze scholing kan op een van onze opleidingslocaties of in-company verzorgd worden.

Onze opleidingsadviseurs adviseren je graag over de scholingsmogelijkheden en effectieve inzet van subsidies gekoppeld aan opleiding en organisatieontwikkeling. Ook kunnen we je ondersteunen bij het opzetten van een scholingsbeleid dat aansluit bij je organisatie en scholingsdoelstellingen.

Wij spreken je graag tijdens de Netwerkdagen Flevoland op 11 of 12 oktober bij stand 116

Met vriendelijke groet,

ROC Friese Poort BedrijfsopleidingenTritexTRITEX, wij maken uw merk sterk!

TRITEX is uw totaalleverancier op het gebied van werkkleding, promotiekleding, persoonlijke beschermingsmiddelen en relatiegeschenken.

Bedrijfskleding is méér dan alleen een noodzakelijk goed. Onze specialisten maken u graag wegwijs in de wereld van passende, functionele en veilige kleding die imago-versterkend werken voor uw bedrijf. Hierbij worden ook de bijpassende veiligheidsschoenen en aanverwante beschermingsmiddelen zeker niet vergeten. Op onze website www.TRITEX.nl krijgt u een idee van de mogelijkheden.

Verder kunt u ook bij ons terecht voor uw give-aways en relatiegeschenken. Neemt u gerust alvast even een kijkje op onze speciale site www.TRIGGER.euTijdens de Netwerkdagen Flevoland zullen wij u de nieuwste collectie laten zien. Deze Premium- lijn is vervaardigd van vernieuwende materialen en volgt qua design de laatste mode. Ook de kleuren zijn vernieuwend, trendy en hip!

Laat u verrassen door de veelvuldige mogelijkheden en kom naar onze stand op de Netwerkdagen Flevoland Standnummer 352


Sijperda Verhuur

Ook in 2017 is Sijperda Verhuur weer partner van de Netwerkdagen in Emmeloord.

Sijperda Verhuur heeft voor elke klus het juiste materieel, voorzien van hoge kwaliteit en uitstekend onderhoud. Verhuur van materieel voor professional, industrie en particulier. Onze uitgebreide verhuurafdeling in combinatie met een breed scala aan specialismen zorgen ervoor dat u compleet ontzorgd wordt, snel en servicegericht!

Sinds begin 2016 is Lolle Jan van der Kuur de nieuwe regio manager in de regio Emmeloord. Lolle Jan is nieuw in de regio Emmeloord maar al bijna tien jaar werkzaam bij Sijperda Verhuur, hij helpt u graag wanneer u op zoek bent naar verhuur materiaal.

Graag verwelkomt Lolle Jan u op 11 en 12 oktober op onze stand 282

Mocht u eerder vragen hebben dan kunt u Lolle Jan mobiel bereiken op het volgende nummer; 06 41176424.
Luimes AV
Tegenwoordig zien we overal audiovisuele mogelijkheden. Daar waar de een werkt met een tv, zet de ander een tablet of de telefoon in om extra op te vallen.

Maar wanneer u als standhouder net wat meer wilt opvallen, dan zit u goed bij onze partner Luimes AV. Dé specialist in audiovisuele ondersteuning bij bedrijfsevenementen, presentaties en beurzen. Het in Emmeloord gevestigde bedrijf heeft tal van oplossingen waarmee uw stand extra opvalt zoals (LED)verlichting, LED monitoren en geluidsystemen. Zo levert Luimes ook de aluminium Truss Systemen. Klik hier voor een overzicht.

Interesse? Neem contact op met Luimes AV. Zij staan voor en tijdens de beurs voor u klaar.

Technici van Luimes AV lopen service tijdens de beurs, indien u een vraag of probleem heeft met een van de gehuurde artikelen van Luimes AV kunnen we u per direct ondersteunen zodat u uw aandacht bij de klant kan houden.

Bovendien staat Luimes AV met een eigen stand op de Netwerkdagen Flevoland op standnr: 362

Kom gerust een langs om de mogelijkheden door te spreken. We denken graag met u mee.